GündemEkonomi

TOPYEKÜN MÜCADELEDE ETKİN DESTEK

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK)’ in yönetim kurulu toplantısı BAGİAD dernek merkezinde gerçekleştirildi.Toplantıda topyekün mücadele konuşuldu.

 

Türkiye için başlatılan, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” destek programına da değinen Sayın Erkan Güral, Bizler ülke istihdamına büyük oranda yön veren, ülkemiz için çalışan iş adamları olarak her zaman mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeliyiz. Konfederasyonumuza bağlı genç iş adamları dernekleri ve bünyelerinde yer alan üyelerimize büyük görevler düşmekte. Birlik olup, güçlü durarak bu işin de üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı ise,”Tüm üyelerimiz adına geldiğiniz için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Balıkesir’imiz için bu şekilde bir değerlendirmede bulunmanızdan dolayı çok memnun olduk. Türkiye’yi doyuran il olarak adından söz ettiren Balıkesir’imiz aynı zamanda osb alanında da büyük ilgi ve rağbet gören bir şehir. Yarattığı istihdam açısından, çok güçlü yerli firmalarımız var. Temmuz ayında açıklanan İSO 2017 verilerine göre, ilk ve ikinci 500 de BAGİAD üyesi olan birçok yerli firma bulunmaktadır. Takdir edersiniz ki bizler de bu sonucun haklı gururunu yaşıyoruz. Şahsım adına, önümüzdeki yıllar içerisinde de Balıkesir’ li firmaların bu başarı tablosunu devam ettireceğinden ve yeni firmaların ekleneceğinden hiçbir şüphem yok. Kısa süre önce başlatılmış olan “Enflasyonla Topyekün Mücadele” programında yer alarak sonuna kadar destek vereceğimizin, ayrıca İş adamları olarak öncelikle bölgemizi ve ülkemizi kalkındıracak, ileriye taşıyacak tüm çalışmalarda yer alacağımızın bilinmesini isterim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu