GündemEğitimİlçe Haberleri

TRAFİK EĞİTİM PİSTİ AÇILDI

Dursunbey Belediyesi’nin Saz bölgesinde hizmete kazandırdığı Çocuk Trafik Eğitim Pisti’nin açılışı, törenle gerçekleştirildi. Tören renkli görüntülere sahne oldu.

YENİ NESİL TRAFİK KURALLARI İLE BİGİLENSİN

Dursunbey Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından hayata geçirilen Sosyal projelerden birisi olan Trafik Eğitim Pisti tam donanımlı olarak hizmete açıldı.Açılış törenine Kepsut Kaymakamı Dursunbey Kaymakam vekili Murat Atıcı, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Emniyet Müdürü Gökhan Kuzu, Belediye Meclis Üyeleri Halil Sarıoğlu, Ahmet Savran, Vacit Kahvecioğlu, kuran kurslarında görevli hocalar, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Dursunbey Belediyesinden edinilen bilgiye göre Açılış konuşmasını yapan Dursunbey Zabıta Amiri Rüştü Oktay, sosyal bir proje olarak hizmete açılan bu pistin yeni neslin trafik kuralları ile ilgili bilgilendirilmesi amacını güttüğünü söyledi. Kepsut Kaymakamı Dursunbey Kaymakam vekili Murat Atıcı, Teröre verilen kurbandan fazla trafik kazalarında kurban verildiğini söyledi. Bu sebeple bu projenin çok önemli olduğunu ifade eden Atıcı, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a da bu tür önemli projelere imza attığı için teşekkür etti.

“PARK TAM DONANIMLI”

Tören alanında bulunan herkesi tek tek selamlayan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, alanda bulunan çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, sohbet etti. İçerisinde yön levhaları, trafik ışıkları, yaya geçitleri, yol çizgileri uyarı tabelaları bulunan pistim tam donanımlı olarak hizmete açıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Bin 200 metrekarelik alanda oluşturulan pistte 8 aracın hizmet vereceğini söyledi. Başkan Bahçavan; “Dursunbey Belediyesi olarak çocuklarımız için yeni bir hizmeti daha faaliyete geçirdik.

Hayatımızın her döneminde trafik ile iç içeyiz. Çocuklarımız küçüklüklerinden itibaren trafik eğitimlerini öğrensinler, nerelerde yaya geçidi var, kırmızı ışığın anlamı nedir öğrenebilsinler diye bu projeyi hayata geçirdik. Şu anda tatil dolayısıyla Yaz kuran kursuna giden öğrencilerimizin burada eğitimlerini vereceğiz. Okullar açılınca da öğrencilerimize burada eğitim vereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN HİZMETE TEŞEKKÜR

Açılışın ardından çocuklara dondurma ikramında bulunan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, daha sonra sembolik trafik eğitimini izledi. Törene katılan veliler, böylesine güzel bir hizmeti Dursunbey’e kazandırdığı için Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu