Gündemİlçe HaberleriSiyaset

TÜRKİYE’Yİ ŞAHA KALDIRALIM

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına devam eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gündüz çarşıda esnaf, gece ise 1 ve 2. Sakarya Mahallesi’nde kahvehaneleri gezerek Karesililerle bir araya geldi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karesi İlçe Başkanı Mesut Baytekin ve teşkilatla birlikte gündüz çarşıda esnaf, gece ise 1 ve 2. Sakarya mahallelerinde kahvehane ziyaretleri yaptı. Karesi Belediyesinden edinilen bilgiye göre Hemşehrilerinden destek isteyen Başkan Yılmaz, “24 Haziran’da Türkiye’nin şaha kalkması için, bolluk için, bereket için, Yeni Türkiye’nin kapılarını ardına kadar aralamak için Karesi; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durmaya kararlı” dedi.

“BU SEÇİM TÜRKİYE MESELESİDİR”

24 Haziran seçimlerinin yalnızca siyasi bir seçim olmadığını, Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçim olduğunu ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, “Bu seçim Türkiye’nin meselesidir. Eğer biz Türkiye’nin önünü açmak istiyorsak, istikranın devamını istiyorsak, devam diyeceğiz” dedi.

“EN GÜZEL CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ”

Türkiye’yi bölmek isteyenlerin oyunlarına devam ettiğini söyleyen Yılmaz, “Bu milleti bölmek isteyenlere en büyük cevabı sandıkta sizler vereceksiniz” dedi. Karesili hemşehrileri tarafından sevgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Yılmaz, ayrıca vatandaşlara belediyeden bir talepleri olup olmadığını sordu, çay içip sohbet etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu