Gündem

Uğur: “Bin 300 ton tuz kullandık”

UĞUR ‘BİN 300 TON TUZ KULLANDIK’

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yol açma ve kar temizleme çalışmalarını yürüten belediye ekipleri ile 112 Acil Çağrı Merkezi ve Afad İl Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarını binin üzerinde personeli ile 24 saat aralıksız şekilde sürdürdüğünü söyledi.

 

Büyükşehir Belediyesinin haberine göre, haftasonu yağan ve bölgede etkisini sürdüren kar yağışının sebep olduğu olumsuzlukları gidermek için çalışmalarını 24 saat süreyle kesintisiz sürdürüyor.  Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma ilçe merkezinde toplamda 100 ton tuz kullanarak buzlanmayı önleme çalışması yaptığını söyleyen Başkan Uğur: “Şehir içi buzlanmadan dolayı mağduriyetin engellenmesi için ekiplerce toplam 1300 ton tuz harcanmıştır. Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın 300 yaya personeli ile kar küreme çalışmaları yapılmış olup, 200 İtfaiye Daire Başkanlığı personeli yolda kalan araç ve vatandaşlara yardım etmiştir. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı personelimizce sağlanan kumanyalar ile karla mücadele ekiplerine destek verilmiştir. Bu çalışmalar binin üzerinde personel ile yapıldı. Şuan kar yağışı durdu. Yine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri yollarda ve vatandaşımızın hizmetinde. Çalışmalarımıza devam ediyoruz”dedi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu