GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Vali Kültür Merkezi İnşaatını İnceledi

BALIKESİR Valisi Ersin Yazıcı, Edremit ilçesinde yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Edremit’te inşaatı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ersin Yazıcı’ya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı eşlik etti. Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından ihalesi yapılıp yapımı devam eden kamu yatırımlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunduğunu söyleyen Yazıcı, yatırımların zamanında tamamlanması için inceleme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Balıkesir’de farklı alanlarda önemli kamu yatırımları olduğunu ifade eden Yazıcı, “Edremit Kültür Merkezi inşaatını dolaşarak son durumu yerinde görmek, bir aksaklık varsa yetkilileri uyarmak amacıyla incelemelerde bulunuyorum. İlgili arkadaşlarımızla inşaat alanında dolaşarak son halini yerinde görme fırsatı bulduk. İnşaatımız büyük bir hızla devam ediyor.  Vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışı ile vatandaşlarımıza kaliteli, etkin ve verimli hizmet sunmak, en öncelikli hedefimizdir. Vatandaşlarımıza hizmet ifa ederken, devletimizin sıcaklığını, hoşgörüsünü yansıtmalıyız. Devlet, insanın mutluluğu ve huzuru için var.dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu