GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

VATAN HAİNLERİNE SESLENDİ

Sındırgı Belediyesi 15 Temmuz 2016 Demokrasi ve Şehitler ve Demokrasi Anıtının açılışını dün ilçede protokol ve halkın katılımı ile gerçekleştirdi. Şehit Ailesi Turgut Solak’ın annesi Şeküre Solak babası Hayati Solak, kardeşleri ve yeğenleri de törende yer aldı.

Başkan Ekrem Yavaş, “Sındırgı’da yiğitler,kahramanlar var. Anılarını ruhlarını şad etmek için bunu yapıyoruz.15 Temmuz’da da meydanda göğsünü siper ederek yüreğindeki imanla giden insanlarımızın ruhu şad olsun. Böyle hain örgütlerin çıkmasını birdaha çıkmasın diyerek önlememiz lazım. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’a Meclisi o gece terk etmeyenlere,tankın altında,üzerine koşanları saygıyla anıyor ruhları şad olsun diyorum.15 Temmuz’un ruhu şad olsun”.

Şehit Turgut Solak’ın babası Hayati Solak: “Ben 15 Temmuz şehidi Turgut Solak’ın babası Hayati Solak. Öncelikle bu güzel anıt için Ekrem Başkana teşekkür etmek istiyorum. Benim oğlumu,Turgutumu şehit ettiler. 5 torunum var bende dâhil 6 kişiyiz. Vatan hainlerine sesleniyorum. Siz oğlumu aldığınızı sandınız ama biz çoğaldık. Şehit olmak için bekliyoruz. Vatan hainlerine sesleniyorum. Türkiye Cumhuriyetinin polisine, milletine bomba atan, masum sivillere mermi yağdıran, vatan hainleri analarına sorsunlar bakalım ‘Biz Müslüman kanı taşıyor muyuz? Diye’ Müslüman kanı taşıyan bunu yapamaz”.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu