Gündem

Vatandaşı üşütmeyin

VATANDAŞI ÜŞÜTMEYİN

 

Duraklarda bakım onarım çalışması var ama bundan o güzergâhta çalışan şoförün haberi yok. Seferler bir saate varan gecikmeye uğruyor beyaz masa “plaka bildirin” diyor. Ulaştırma Dairesi bu işe el atmalı.

 

ULAŞTIRMA DAİRESİ UYUYOR MU?

Son günlerde şehir içi ulaşımda sefer yapan otobüs ve otobüs şoförleri ile ilgili yoğun şikâyetler yaşanıyor. Şehrin hemen hemen her bölgesinde yaşanan şikâyetlerin, duraklar ile ilgili bakım çalışmalarından otobüs şoförlerinin haberdar olmaması ya da kalkış ve duraklardan geçiş saatlerine riayet edilmemesinden kaynaklandığını belirten vatandaşlar havaların iyice soğuması ile birlikte mağdur olduklarını ifade ediyor.

 

HANGİ OTOBÜSÜN NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMİYORLAR!

Beyaz masayı arayan bir vatandaşın Sütlüce mahallesine sefer yapan otobüslerin, yağışların başlaması ile iyice dengesizleştiğini ve otobüslerin 1 saat geciktiğini bildirirken aldığı yanıt ise oldukça tuhaftı. Beyaz masa görevlisi, işine yetişmeye çalışan vatandaşa “O hatta bir gecikme olmaması lazım. Otobüsün plakasını alıp bize geri bildirin” ifadesi ile bu konuda bir denetim mekanizması olmadığını işaret ediyor. Çünkü o semte sabah saatlerinde servis yapan otobüsün sürücüsü de aracın plakası da zaten sistemde görülüyordur.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu