Gündem

‘Vefa Buluşması’

25’inci Kuruluş Yıldönümlerini ‘Vefa Buluşması’ ile kutlayan Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Çabuk yaptığı konuşmada en fazla üyeye sahip sendika olduklarını ifade etti.

 

Eğitim-Bir-Sen 25.Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, kuruluşunu bir dizi etkinliklerle kutluyor. Bu çerçevede geçtiğimiz hafta Ankara’da Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi, geçmişte ve halen Şube başkanlığı yapmış başkanlarını “Vefa Buluşması” adı altında bir programla bir araya getirdi. Öğretmenevi’nde yapılan programda, geçmişte Şube Başkanlığı ve Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ile İlçe Başkanlığı yapmış başkanlarını yemekli bir programda bir araya getirdi. Programa Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Çabuk, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubesi Kurucu Başkanı Zeki Çabuk, daha önceki dönemlerde Şube Başkanlığı yapan İbrahim Ethem Yılmaz, kuruluşundan bugüne Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Başkanı olarak görev yapan başkanlar katıldı.

 

Çabuk ‘Balıkesir’in En Büyük Sendikasıyız’

Balıkesir’in en fazla üyeye sahip sendikası olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Çabuk; 25’inci kuruluş yılını kutlayan Eğitim Bir-Sen’in hak, adalet, barış, emek, özlük ve özgürlük mücadelesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. 5 bini geçen üye sayısıyla Balıkesir’in en büyük sendikası olduklarını aktaran Çabuk; “Bu başarıda geçmişten günümüze kadar mücadele etmiş olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Vefat eden gönül dostlarımıza Allah’tan rahmet, emekli olan büyüklerimize sağlık, sıhhat ve hayırlı ömürler, millete hizmet mücadelemizde bayrağı taşıyan kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra sırasıyla kürsüye, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Kurucu Başkanı Zeki Çabuk ve geçmiş dönemlerde Şube Başkanlığı yapmış olan İbrahim Ethem Yılmaz gelerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Ardından geçmişte Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubesinin değişik kademelerinde görev yapmış başkanlarına plaket takdim edilerek program sona erdi.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu