Semra AMAN AKYÜREK

VEFA İLE VEDA BULUŞTU

Ahmet Edip Uğur heyecanlıydı ama sakin görüntü vermeye çalıştı. Konuşmalarında ilginç mesajlar veriyordu. Gitmek istemiyorum ama zorluyorlar bende başka şekilde devam ederim yorumunu rahatlıkla yapabilecek cümleleri vardı. Konuşması sonrasında temel atma törenine geçildi hemen ya Allah Bismillah dedi tam butona basacaktı ki; Dua yapılmadı uyarısını duydu. Ha tamam yapın dedi. Dualar yapıldı butona basıldı.

Sevgili okurlarım dedim ya butona basıldı…

 

İlgili Makaleler

VEFA İLE VEDA BULUŞTU

Soru almıyorum sormayın.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur dün temel atma töreninde farklı mesajlar verdi. Nasıl mı? ‘Ne gidiyorum ne kalıyorum’ mesajı vererek yine ortada bırakan cümleler kurdu. İşin ilginç yanıysa bu kez ne partisinin, ne Cumhurbaşkanın nede dava arkadaşlarının adını anmadı.

Açılışın bulunduğu alana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını bu kez koydurtmadı. Atatürk ve Edip Uğur fotoğrafı iş makinasının üzerine yerleştirilmişti. Hizmet dediğin yarım kalmaz diyerek ‘ben devam edeceğim ama vefada veda da bu işin içinde’ diyerek partiye veda ederim ama koltuğa veda etmem der gibiydi.

Konuşmasında, ‘’Bizler iradei cüz iyemizle ihata edebildiğimiz kadarını görüyor, değerlendiriyor ve ona göre hüküm veriyoruz ama birde irade-i külliye var. Bütün kainatın hepsini kontrol altında tutan evet irade-i külliye. En son irade-i külliye ne derse o olur. Bu işin içerisinde vefa da var vedada var.’ cümleleriyle vefa ve vedayı buluşturdu.

Temel atma alanına girişinde oldukça heyecanlı görünüyordu Uğur. Birkaç isimle tokalaştı. Yerine oturdu ve önündeki sehpaya uzanıp şişedeki suyu bardağa koydu. Koydu ama içmedi. Önündeki sehpaya bıraktı. Eşi Nurgül Uğur da temel atma törenine geldi. Başkan eşini görünce eliyle koltuğa vurdu ‘gel otur’ diyerek yer gösterdi. Ardından eşi oturdu ve Edip Uğur bir yudum suya yöneldi. Suyunu içti.

Heyecanlıydı ama sakin görüntü vermeye çalıştı. Konuşmalarında ilginç mesajlar veriyordu. Gitmek istemiyorum ama zorluyorlar bende başka şekilde devam ederim yorumunu rahatlıkla yapabilecek cümleleri vardı. Konuşması sonrasında temel atma törenine geçildi hemen ya Allah Bismillah dedi tam butona basacaktı ki; Dua yapılmadı uyarısını duydu. Ha tamam yapın dedi. Dualar yapıldı butona basıldı.

Sonuç mu dedik ya butona basıldı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu