GündemSiyaset

VEKİL ŞAHİN’DEN MUHTAR MEKTUBU

CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin muhtarlara mektup yazarak onların TBMM deki sesleri olacağını söyledi. Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, Balıkesir’in tüm ilçe ve köylerinin Parlamentodaki sesi olarak Muhtarlarımızın tüm sorunlarını Ankara da temsil etme misyonunu tüm gücüm ve azmimle yerine getirmeye çalışacağım dedi.

Şahin mektubunda muhtarlara şöyle dedi: “Biliyorsunuz ki Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor, bu süreçte birlik beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyaç duymaktayız. İktidarı muhalefeti el ele verip, anti demokratik faaliyetlerden medet umanları ve demokrasiye kast edip darbe girişiminde bulunanlara karşı kenetlenip hep birlikte bu hain zihniyeti bertaraf etmeliyiz. Parlamenter demokrasilerde Milletvekillerinin Yasama faaliyetleri dışında iktidarın icra, muhalefetin de denetim görevleri vardır. Demokrasi çarkında iktidar veya muhalefet dişlilerinden biri görev yapamazsa o çark dönmez ve demokrasi işlemez. Demokrasi sekteye uğrar. Genel seçimlerde asil Türk Milleti ve Balıkesir halkı bize ana muhalefet görevi vermiştir.

Bizlerde demokrasi çarkının işlemesi ve Balıkesir’e hizmetlerin gelmesini denetlemek ve teşvik etmek adına Muhtarlarımızdan gelen talep ve bilgiler ışığında İl-İlçe-Köy-Mahallelerin tüm sıkıntılarını Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine aldırarak, gerek TBMM kürsüsünden konuşarak, gerek yasama faaliyetleri oluşturarak, gerekse meclis araştırma önergesi veya yazılı soru önergeleri gibi denetim görevini uygulayarak ilgili Bakana konuyu ulaştırarak köy ve mahallelerimize hizmet sağlamaya gayret göstereceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu