GündemSiyaset

VEKİL TELEFONUN UCUNDA

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, vatandaşların kendisine daha rahat ulaşabilmesi için sosyal medya hesabı üzerinden ve cep telefonu mesajı ile kişisel iletişim numaralarını paylaştı.

TBMM Genel Kurulu’nda yemin eder etmez Balıkesir ve ilçelerinden herkesin kendisine ulaşabilmesi için iletişim bilgilerini sosyal medya üzerinden ve cep telefonu mesajı ile paylaşan CHP’li Ahmet Akın, halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini söyledi. TBMM Genel Kurul çalışmalarına ara verdiği her fırsatta Balıkesir’in ilçeleri, bini aşkın mahallesinde vatandaşlarla birebir zaman geçirdiğini belirten Akın, halka dokunan siyasetçi olmanın önemli olduğunu dile getirdi. Akın, “Bir milyon 2 yüz bine aşan nüfusu ile Balıkesir benim ailem.

Ailemin bir ferdinin sorunu benim sorunumdur. O sorunu çözmek için elimden geleni yapmak için buradayım. Kapım, telefonum bana oy veren vermeyen her hemşerime açık. Biz aynı ailenin insanları, aynı memleketin sevdalılarıyız” diye konuştu.

‘’OY VEREN VERMEYEN HERKESİN VEKİLİYİM’’

Oy veren vermeyen herkesin vekili olduğunu söyleyen CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, kendisine ulaşılabilecek bilgileri şöyle paylaştı: ‘’Cep: 0533 386 31 70, Makam Tel: 0312 420 63 28-29, Faks: 0312 420 24 31, TBMM Çalışma Ofisi: TBMM YHB 1.Kat, Oda No: B-117, Facebook: ahmet.akin.92, Facebook sayfa: AhmetAkinCHP, Twitter: @ahmet.akin, Instagram : ahmetakin73, E-mail: ahmet.akin@tbmm.gov.tr’’

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Belediye başkanları. birinci derece yakını ise alınır diyerek 2008 de Bandırma belediyesinden emekli oldum. beni kandirmadilar bizden 4 oy Artık Belediye başkanlarına oy yok. Akepeliler işe girdi benim çocuğumu almadılar…Biz ATATURK CU AILEYIZ 1983.84 yıllarında GONEN DE AKIN KAUCUK FABRIKASINDA CALISTIM..ALAH YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILAR DILERIM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu