GündemSiyasetTürkiye Gündemi

VEKİLLER O İDDİALARA NE DEDİ?

AYDINLIOĞLU “NE YIKIMI DURDURMASI BENİM HABERİM BİLE YOK”

BOSTAN “ALİ ABİ İLE ZERRE KADAR POLEMİĞİMİZ YOK”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK üyesi Ali Aydınlıoğlu ve milletvekili Kasım Bostan son günlerde basına yansıyan Gençlik Merkeziyle ilgili yıkım kararının durdurulması ile ilgili olarak Merhaba’ya özel açıklama yaptılar. Polemik ve düello haberlerini kesin bir dille yalanlayan Aydınlıoğlu “birileri kafasına göre yazıp çiziyor” derken Bostan ise “Ali abi ile zerre kadar söz dalaşımız yok. Bu proje ile ilgili ise Ali abi ile ne bir anlaşmazlığımız var ne de bir gerginliğimiz var.” Dedi

dedi.

AYDINLIOĞLU “ÖYLE BİR ŞEY YOK”

Telefon ile ulaştığımız Aydınlıoğlu, Gençlik Merkezi ile ilgili yıkım kararından bile haberdar olmadığını ifade ederek “Yazılıp çizilenlere ben de şaşıyorum. Bırakın yıkımı durdurma kararını benim yıkım kararından bile haberim yok. Polemik konusu olmasını şaşkınlıkla karşılıyorum. Ayrıca bizim Kasım Bostan vekilimiz ile aramızda böyle bir gerginlik ya da söz dalaşı söz konusu bile değil. Öyle bir şey yok. Birileri kafasına göre yazıp çiziyor” dedi.

BOSTAN “ZERRE KADAR SÖZ DALAŞIMIZ YOK”

Balıkesir’de hizmet veren Ak Parti Gençlik merkezinde sorumuza yanıt veren Bostan “Ali abi ile zerre kadar söz dalaşımız yok. Bu proje ile ilgili ise Ali abi ile ne bir anlaşmazlığımız var ne de bir gerginliğimiz var. Dikkat ederseniz bu haberler yapıldığından beri söz konusu haberde Ali abiye ait bir ifade de yok. Söz konusu gazetenin bir çağrısı var. Ben de bu proje Balıkesir için faydalı bir proje olduğunu ve Bu proje ile ilgili olarak ciddi bir emek sarf ettiğimi beyan ettim. Ali Aydınlıoğlu bizim abimizdir ve her zaman Birlik beraberlik içerisinde Balıkesir’e hizmet etmeye çalışıyoruz” şeklinde yanıt verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu