GündemEğitim

Veterinerlere uygulamalı eğitim semineri

Balıkesir Veterinerler Odası, üyelerine yönelik “Temel Kırık Sağaltımı ve Fikzasyon Teknikleri” konulu uygulamalı eğitim semineri düzenledi.

 

Başkanlığını Hüdayi Tanrıkulu’nun yaptığı Balıkesir Veterinerler Odası haftasonu uygulamalı eğitim semineri gerçekleştirdi. Veteriner hekimlikte, küçük hayvan hekimliğinin önemli bir ayağını oluşturan “Temel Kırık Sağaltımı ve Fikzasyon Teknikleri” konulu uygulamalı eğitim seminerini Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Sinan Ulusan tarafından verildi.

 

Whatsapp Image 2019 02 13 At 11.28.31

Balıkesir’de kez düzenlenen eğitime çevre illerden de katılım sağlandığını söyleyen Tanrıkulu, “Ülkemizde evimizi, işyerimizi, bahçemizi kısacası birçok ortamı paylaştığımız, insanlığın en eski dönemlerinde bile insanlara dostluklarını vermiş olan evcil dostlarımızın sağlığına kavuşmalarını sağlamak biz veteriner hekimlerin temel görevidir. Günümüzde gelişen veteriner ortopedi tekniklerinin güncel uygulamalarını meslektaşlarımıza ulaştırmayı oda yönetimimizin asli görevi olarak görmekteyiz. Teknoloji ve tekniğin hızla değiştiği günümüzde ilimiz veteriner hekimlerinin de bilgilerini güncellemesi önem arz etmektedir” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu