GündemDünyadan Haberler

Yaşanabilir, marka sokaklar

Yer aydınlatmalı, ilçeye özel antik parke taşlarıyla oluşturduğu marka sokaklarla şehre kimlik kazandıran Karesi Belediyesi, Hisler Bulvarı ve Mekik Sokak’ta ‘marka sokak’ mesaisinde. Çalışmalar Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da yakın takibinde.

Karesi Belediyesi, şehre kimlik kazandıran ‘marka sokak’lar oluşturmaya devam ediyor. Eskiyen, yıpranan ve yenilenmesi gereken tüm sokakları Karesi’ye özel olan antik parke kilit taşı döşeyerek Karesi’ye kimlik kazandırıyor. Ekipler, çarşı merkezdeki Hisler Bulvarı ve Mekik Sokak’ta ışıklı antik kilit parke taşı uygulamasına başladı. Başkan Yılmaz hafta sonu çalışmaları yakından takip etti.

HAFTASONU MESAİSİ

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatı ile saha ekipleri gece gündüz hafta sonu sahada tam kadro yoğun bir şekilde çalışıyor. Karesi Belediyesi Fen İşleri ekipleri bu güne kadar merkez ve kırsalda 1 milyon 250 bin metrekareden fazla kilit parke taşı döşedi. Yaşanılabilir bir Karesi için hizmet seferberliğini sürdüren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin arka tarafında bulunan Hisler Bulvarı ve Mekik Sokak’ta başlanan prestij cadde uygulamasını hafta sonu da yakından inceledi.

DAHA MODERN, DAHA KULLANIŞLI

Karesi İlçesi’nin bir çok mahallesinde ışıklı antik kilit parke taşı uygulaması halkın memnuniyeti üzerine ilçe geneline yayılmaya devam ediyor. Mevcut sokaklardaki taş döşemelerinin bozulması ve kullanılabilirliğini yitirmesi üzerine taşlar sökülerek modern ve daha kullanışlı antik kilit parke taşı döşeniyor. Daha önce düşme vakalarının artması ve bölge esnafının talebi üzerine yaya konforunu arttırmak için kullanışlı antik kilit parke taşı uygulamasına geçildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu