Gündemİlçe Haberleri

YAZICI HASTANE İNŞAATINI İNCELEDİ

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 12 Nisan da 2018 de 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 40+10 :50 yataklı hastane binasında inşaat çalışmaları başladı.

3500 m2 ye oturan yeni hastane binası toplam 12.332 m2 alanda hizmet verecek.  500 gün içerisinde tamamlanacak hastane binası doktor sorununu da ortadan kaldıracak. Yeni bina ile hastane statüsünün değişmesiyle birlikte uzman doktor sayısında da artış gözlemlenecek.

YAZICI “DEVLETİMİZİN VATANDAŞA UZANAN ELİYİZ”

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ilçemizi ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti ile başlayan program hastane inşaatında yapılan incelemelerle son buldu. Vali Yazıcı’ya ilçe kaymakamı Samet Öztürk, belediye başkanı Ekrem Yavaş, İl Sağlık Müdürü Necati Kelemençe, Sındırgı Devlet Hastanesi yetkilileri eşlik etti.

Vali Ersin Yazıcı çalışanlara kolaylıklar dileyerek “ Hükümetimiz her alanda dev yatırımlara imza atıyor. Bugün Sındırgı’mızda da sağlık alanında yapılan yatırımı yerinde inceledik. Her an vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelerin takipçisiyiz, devletimizin vatandaşa uzanan eliyiz. Emeği geçenlere teşekkürler. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu