GündemTürkiye Gündemi

YENİ BAŞKAN İLK AÇIKLAMA

Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kürşat Can Ateş’ten başkanlık bayrağını devralan Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Halil Görmen, tanışma kahvaltısı düzenleyerek bundan sonraki hedeflerinden bahsetti. Görmen’in ülkücülere de önemli mesajları vardı.

Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanlığını 4 yıldan bu yana sürdüren Kürşat Can Ateş, görevini geçtiğimiz günlerde Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Halil Görmen’e teslim etmişti. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanan Halil Görmen dün Ocak binasında düzenlediği tanışma kahvaltısıyla basın ile bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Suat Par’ın da katıldığı kahvaltıda konuşan Başkan Görmen, bundan sonraki hedeflerini anlattı.

Görmen ‘Çıtayı Daha Da Yükseltmeye Çalışacağız’

Uzun yıllardan itibaren Ülkü Ocakları bünyesinde her kademede çalıştığını söyleyen Başkan Halil Görmen, ‘Ben gençlik yıllarımdan itibaren bu davaya gönül verdim. Ülkü Ocakları bünyesinde okul başkanlığı olmak üzere hemen hemen her kademede görev yaptım. Aralıksız Ocak’tan çıkmadığım günleri bilirim. Edremit Ülkü Ocakları Başkanlığı yaparken Genel Başkanımızın takdiriyle Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanlığı’na atandım. Edremitli olmama rağmen daha önce Balıkesir’de de yaşadım. Kürşat Başkanımızın hizmetleri azımsanmayacak kadar çok. Biz de Kürşat Başkanımızın hizmetlerinin üzerine koyarak daha çok çalışacağız. Çıtayı en yükseğe çıkarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu