GündemEkonomiTürkiye Gündemi

YENİ BAŞKANDAN SU MÜJDESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Kasım ayı toplantısı gerçekleşti. Su faturalarında yüzde 25 indirim uygulanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, aynı zamanda kırsal mahallelerden atık su bedelinin de kaldırılacağı müjdesini verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Kasım ayı Belediye Meclis Toplantısı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu başkanlığında toplandı.  Yoklama ve açılışın ardından bir önceki toplantı tutanak özetinin meclis onayına sunulduğu toplantıda meclis gündeminde yer alan maddeler görüşüldü. Mecliste ayrıca gündeme sunulan maddeler komisyonlara havale edilirken, komisyondan gelen evraklar da görüşüldü.  Toplantıya İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları katıldı.

Başkan’dan Su Müjdesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, vatandaşın en dertli olduğu konulardan biri olan su faturalarına çözüm getirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla birlikte su faturalarında yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca kırsal mahallelerden alınan atık su bedeli de kaldırılıyor. Kararlar tarife komisyonundan geçip Kasım ayı son meclis toplantısında resmiyet kazanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu