Gündemİlçe HaberleriSiyaset

YILMAZ’DAN AK PARTİ, CHP VE MHP’YE ZİYARET

AK PARTİLİ KARESİ BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ AK PARTİ, MHP VE CHP İL BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti ve MHP’li Karesi meclis üyeleri ile birlikte, AK Parti, MHP ve CHP İl başkanlıklarını ziyaret eti. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Yılmaz, “Allah, bu şehir için benim fikrim, enerjim var diyen herkese doğru düşünmeyi, doğru yerde doğru kararlar almayı nasip etsin” dedi.

AK Partili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti ve MHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan’ı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Suat Par’ı ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı’yı ziyaret etti.
Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde yapılan seçimler sonucu yeniden Başkanlığa seçilen Hasan Demiraslan’ı makamında ziyaret eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve meclis üyeleri, Hasan Demiraslan’a görevinde başarılar diledi. Yılmaz, kendilerine ne görev düşüyorsa her zaman hazır olduklarını söyledi.

DEMİRASLAN: “HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ”
AK Parti İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, sorumluluklarının daha da arttığını dile getirdi. Demiraslan, “MHP’li arkadaşların da bizlere gelerek ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Biz istiyoruz ki bu süreci birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde ülke menfaatlerini ön planda tutarak götürelim. Balıkesir, muhafazakar, milliyetçi, memleketini seven insanların yaşadığı Kuva-yi Milliye şehridir, ben Balıkesir’e güveniyorum. Hükümetimize en büyük desteği Balıkesir’in vereceğine inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de desteğini görüyoruz, hepinizden Allah razı olsun. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği konusunda en iyi kararı hep beraber alırız diye inanıyorum” dedi.

“YERLİ VE MİLLİ İTTİFAKTA BİZ DE VARIZ”
MHP Karesi Belediyesi Meclis Üyesi Cem Özışıklıoğlu , Demiraslan’a yeni görevinde başarı diledi. Özışıklıoğlu, “Biz de özellikle birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımızın nezdinde yerli ve milli ittifakta biz de elimizden geleni fazlası ile yapacağımızı bilmenizi istiyoruz. Biz de taşın altına elimizi koyacağız. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde nezaket ziyareti yapmak istedik” dedi.

 

Yilmaz’dan Ak Parti̇ Chp Ve Mhp’ye Zi̇yaret111

 

MHP İL BAŞKANI SUAT PAR:”LİDERİMİZİN İZİNDEYİZ”
Yücel Yılmaz, AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri ile birlikte MHP İl Başkanı Suat Par’ı ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Suat Par, “Liderlerimizin belirlediği politikaları biz de Balıkesir’de il başkanlığı olarak uyguluyoruz. Meselemiz memleket meselesi. Biz ülkemizin bekası için liderimizin talimatları doğrultusunda her türlü göreve hazırız” diye konuştu.

CHP’YE ZİYARET
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, MHP’den sonra CHP İl Başkanlığını da ziyaret etti. Yeni seçilen CHP İl Başkanı Serkan Sarı’ya da hayırlı olsun dileğinde bulunan Yılmaz, “Siyasetle uğraşan insan, ‘ben de bu şehir için bir fikir sahibiyim, enerjimi ve vaktimi bu şehir için harcıyorum’ diyorsa Allah güç kuvvet versin diyorum. Allah, herkese doğru düşünmeyi, doğru yerde doğru kararlar almayı nasip etsin” dedi.
CHP İl Başkanı Serkan Sarı, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Sarı, “Bizleri şereflendirdiniz. Cumhuriyet Halk Partisi kongre ve kurultay sürecini tamamladı. Önümüzde seçimler bizi bekliyor. Halkımıza, milletimize yakışır bir seçim süreci yaşayacağımıza inanıyoruz. Temelde siyasetle uğraşan hepimizin ulaşmaya çalıştığı nokta halkımızın, milletimizin huzur ve refahını sağlamaktır. Buna yakışır bir siyasi çizgi içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.
Yücel Yılmaz’ın kendi partisiyle beraber muhalefet partilerine yaptığı nezaket ziyareti güzel bir demokrasi örneği olarak değerlendirildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu