GündemSiyasetTürkiye Gündemi

ERDOĞAN: “O ZATIN 2019’DA İŞİ BİTTİ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘ 2019 seçimleri bu zatın son seçimleridir. 2019 seçimlerini kaybedince feriştahı gelse o zatı o koltukta tutamaz.’ dedi ve Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Erdoğan, ‘ 2019’un kasım ayında inşallah bu zatta siyasi yaşamını sonlandıracak. Son zamanlardaki konuşmaları bu manzarayı görmesinden Ey Kılıçdaroğlu, istediği n kadar hopla, zıpla seni bekleyen siyasi akıbetten kurtuluşun yok’ dedi.

ERDOĞAN ‘BAY KEMAL ÇILDIRDI’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın İl Kongresi öncesi, partililerine hitap etti Erdoğan’ın hedefinde CHP lideri Kılıçdaroğlu vardı. Konuşmasında Aydın’a yaptıkları yatırımları da anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçılarla yaptığı sınır ziyaretini eleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Erdoğan, şunları söyledi:“Biz söz veririz yaparız ama Bay Kemal konuşur. Yav bizi Hatay’a gidiyoruz, Reyhanlı’ya gidiyoruz. Orada kongrem var, oradan da sanatçılarımızla sporcular hep beraber Reyhanlı’ya geçiyoruz ve 150 kadar sanatçılarla beraber oluyoruz. Aman ya Rabbi! Bay Kemal çıldırdı.

‘Sizin orada ne işiniz var?’ dedi. Hakaret üstüne hakaret. Bay Kemal, söyle de sanatçılarımız senden izin alsınlar bari. Yav sen, bizimle beraber Mehmetçiği moralize etmeye çalışan sanatçılara hakaret yetkisini nereden aldın? Edep yahu derler.

SANATÇILARIN AFRİN’E GİDİŞİ

Senin yapman gereken, acaba bu cephelerden hangisine gidip bu askerle birlikte oldun. Ha ben size söyleyeyim: O teröristlerle beraber oldu, el ele kol kola yürüdü. O ancak bundan anlar; biz ise Mehmetçiğimizle birlikte oluruz. Hayatında böyle bir şey yaşamamış. Davul, zurla, klarnet diyor. Yav ne davulu ne zurnası. Orada ordumuzun çeşitli kışlalarında her zaman söylenen, orduyla ilgili olan türkü vardı. Hatta onunla da yetinmedik ‘Er Meydanı’ türküsünü de söylettik. Bay Kemal er meydanına sen gidemezsin zaten, er meydanına er olanlar gelir. Ondan sonra Genelkurmay Başkanımla berber Tatlıses’in (İbrahim Tatlıses) yanına gittik. Ve Tatlıses uçakta duyduk ki ‘Yaylalar’ı söylüyor.

Yaylalar’ı askerde eğitimde söylerdik. Tatlıses buna da güzel sözler ilave etmiş. Olayı aldı Afrin’den, gitti Münbiç’e gitti. Bu bir heyecandır, aşktır. Bu aşk Kemal’de yok. Zavallı. Buna haddini sandıkta bildireceğinize ben inanıyorum. Bunlarını dikili ağacı yok ama bizimi dikili ağacımızı kıskanıyor.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu