GündemÇocukçaÖzel Haberler

YETENEKLİ ELLER BU OKULDA HAYAT BULDU

İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi, Kuaförlük Bölümü öğrencileri, mesleki anlamda kendilerini geliştirirken, yetenekleriyle de göz dolduruyorlar. Hedeflerinden bahseden gençler, güzellik ve bakım sırlarını da verdiler.

Onlar hayallerindeki mesleğe giden yolda İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi ile tanıştılar. Kuaförlük yapmak isteyen gençler, aldıkları bilgiler ışığında mesleklerinde en başarılılar olmak için mücadele ediliyorlar. İşini ancak severek yapanların başarılı olacağını söyleyen gençler, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Afra: Ben mesleğimi 4 yıldır severek yapıyorum. Çünkü benim çocukluğumdan beri hayalimdi. Annemin, teyzelerimiz saçlarını yapıyordum. Sokakta arkadaşlarımla oyun oynarken bazen saçını çekip bozuyordum. Sonra tekrar yapıyordum. O yüzden çok sevdiğim bir meslek. Kuaförlük olarak saç alanında daha iyiyim. Bundan sonraki hedefim kendi işletmemi açarak başka insanlara da istihdam sağlamak.

Ahmet: Ben yaklaşık 7 yıldır kuaförlük mesleğini yapıyorum. Mesleğimi çok seviyorum. Bu benim çocukluk hayalimdi. Hedefim ilerde mesleğimin üzerinde daha çeşitli yollarda büyük yerlere gelebilmek ve otellerde, büyük salonlarda tanınan başarılı bir kuaför olmak istiyorum.

Gökhan: Ben 6 yıldan beri bu mesleğin içerisindeyim. Kuaförlüğü severek yapıyorum. Hedefim ise ilerleyen zamanlarda kendi iş yerimi açıp başarılı olmak. İşinizi ancak severseniz tam anlamıyla yapabilirsiniz. O nedenle herkesin sevdiği işte çalışmasını öneririm.

Heval: Ben mesleğimi çok seviyorum. Yaklaşık 4 yıldır kuaförlük yapıyorum. Eğitimini alıyorum. Mesleki Eğitim Merkezi’nde çok güzel bir eğitim alıyorum. Atölyemiz donanımlı. Hocalarımız ve arkadaşlarımızla birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz. Hedefim ilerde kendime ait bir salonum olması.

Meltem: Ben 8 yıldan beri kuaförlük mesleğini yapıyorum. Okulumuz gerçekten bize inanılmaz fırsatlar sunuyor. Atölyelerimiz tam donanımlı ve çok temiz. Hocalarımız her türlü yardımı yapıyorlar. Anlamadığımız konuları iyice anlatıyorlar. Burada bize çok önemli bilgileri ediniyoruz. İşletmecilik derslerimiz var. Teorik eğitimlerimiz var. Ayrıca atölyelerde de eğitim görüyoruz. Okulumuz gerçekten çok güzel. İlerde de kendi işletmemi açmam en büyük hedefim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu