GündemDünyadan Haberler

Afrin’den Başkan Kafaoğlu’na “Zeytin Dalı”

Afrin’den Başkan Kafaoğlu’na “Zeytin Dalı”
TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek için şarkıcı ve oyunculardan oluşan heyet, ‘Sanatçı Mehmetçik El Ele’ etkinliği kapsamında Hatay’a geldi. Burada açıklama yapan sanatçılar, harekata destek verdiklerini belirtti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan’ın da katıldığı programda, Hatay’a gelen ve aralarında Yavuz Bingöl, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Erhan Yazıcı, Tamer Karadağlı, Volkan Severcan, Sefa Zengin ile Deniz Oral’ın da bulunduğu sanatçılar, Mehmetçik’e desteklerini dile getirdi.

Sanatçılar, basın toplantısı düzenleyerek, ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdiklerini duyurdu.

Basın toplantısında konuşan müzisyen Yavuz Bingöl, CIA raporunda, PYD’nin, PKK’nın Suriye’deki milis gücü olduğunun açıkça belirtildiğini hatırlattı. Bingöl, “Cumhurbaşkanı’mızın dediği de oydu. Yapılan operasyonu ben, şahsen çok meşru görüyorum” dedi.

Oyuncu Tamer Karadağlı da “Bir tane Türkiye var, o da bizim vatanımız. Mehmetçik’in yanında olmak, bizim görevimiz. Bundan sonra da bir sürü sanatçı gelecektir” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu