GündemÖzel HaberlerSpor

ALIN TERLERİNİ ŞEHİTLERE BAĞIŞLADILAR

Kapalı Salon Güreşinde Şehitler İçin Kol Bağlayan Başpehlivanlar alın terlerini şehit ailelerine Bağışladı.

Kollar Şehitler İçin Bağlandı, Ödüller Ailelerine Bağışlandı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği ile Karesi Belediyesi’nin düzenlediği Kapalı Salon Yağlı Güreşleri bu yıl ikinci kez yapıldı. “Başpehlivanlar Şehitler İçin Kol Bağlıyor” sloganıyla Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklere ithafen yapılan yağlı güreşlerde pehlivanlar aldıkları ödülleri ve yollukların tamamını şehit ailelerine bağışladı

Başpehlivan Balaban’dan Afrin’e Asker Selamı
16 Başpehlivanın katıldığı müsabakalar sonunda Balıkesir Kış Güreşleri kapsamındaki Kapalı Salon Yağlı Pehlivan Güreşlerinin başpehlivanı İsmail Balaban oldu. Şampiyonluk kupasını kaldıran Başpehlivan İsmail Balaban, zaferini asker selamı yaparak kutlarken Afrin’deki Mehmetçiklere de selam gönderdi.

Ödül ve Gelirler Şehit Aileleri ile Gazilere
Kurtdereli Spor Salonu’ndaki güreşlerde, başpehlivanlar platformda şehitler için kol bağlayıp güreş tuttu. Başpehlivanlar İsmail Balaban, Orhan Okulu, Hamza Köseoğlu, Şaban Yılmaz, Salih Erinç, Serhat Balcı, Fatih Atlı, Ünal Karaman, Serkan Serttürk, Şahali Kurt, Faruk Akkoyun, Onur Şenel, İsmail Erkal, Hasan Zeybek, Serhat Gökmen ve Ekrem Yavuz,  Kapalı Salon Yağlı Güreşleri’nden elde edecekleri ödüller ile yollukların tamamını şehit aileleri ve gaziler derneğine bağışladıklarını ilan ettiler. Güreşleri, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Zekai Kafaoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve çok sayıda güreş sever izledi. Pehlivanların güreş organizasyonundan elde ettikleri tüm geliri şehit aileleri ve gaziler derneğine bağışlamaları büyük takdir topladı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu