GündemEkonomi

BASİAD TEBRİK ETTİ

Balıkesir Sanayici ve İş Adamları Derneği BSO seçimlerinde kazanan Hasan Eğinlioğlu’nu tebrik etti.

BASİAD Tarafından yapılan yazılı açıklamada,’Balıkesir İş Dünyasına Katkı Sorumluluğu Bilinci ile BSO Seçimlerine BASİAD’da İştirak Etmiştir. İş Dünyasına yakışan bir olgunluk ve demokrasinin gerektirdiği şekli ile Balıkesir Sanayi Odası seçimi gerçekleştirilmiştir. ‘dedi.

Açıklamada şöyle denildi: “Bu yıl kuruluşunun 27. yılında bulunan BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği; ilk günden bugüne ‘tarafsızlık’, ‘şeffaflık’, ‘demokrasi’, ‘insana ve çevreye saygı’, temel değerleri doğrultusunda hareket etmiştir.

BASİAD bugünde ortaya koyduğu irade ile Balıkesir İş Dünyası ve Balıkesir’in değerlerine katkı vermek amacı ile tüm gücü ile üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme bilincine sahip bir şekilde çalışmaktadır. Demokrasinin en temel değeri çoğulculuktur. BASİAD Demokrasiye olan inancı ve üzerinde uzun süre ciddi bir şekilde çalışarak oluşturduğu projeler ile Balıkesir ekonomisine katkı verme düşüncesi ile Balıkesir Sanayi Odası seçimlerine en doğal hakkı olan “Seçme/Seçilme” ilkesi doğrultusunda aday olmuştur.

Adaylık süresi ile birlikte Balıkesir Sanayi Odası seçimleri farklı bir hal almış, demokrasi şöleni ve seçimlerin nasıl bir centilmenlik hali ile gerçekleştirilmesi gerektiğine örnek olacak bir olgunlukta sonuçlanmıştır.

Dün olduğu gibi bugünde BASİAD olarak Balıkesir İş Dünyasına katkı vermeye her daim hazırız. Balıkesir’in her hangi bir kurumundan tarafımıza gelen destek çağrısına her zaman olumlu cevap vereceğiz. Balıkesir Sanayi Odası seçimlerini kazanan Hasan Eğinlioğlu ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu