Gündemİlçe HaberleriSpor

BİGADİÇ’TE SAĞLIĞA ATILAN ADIM

Bigadiç’te ‘Sağlıklı Bir Yaşam Sürmek İçin Beraber Yürüyelim’ Sloganıyla 1045 Bisiklet İle Bisiklet Turu,Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Ve Kahvaltı Etkinliği Gerçekleştirildi.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu yapılan etkinliğe dair“pedalları çevirerek sağlıklı kalma etkinliğinde buluştuk” dedi.

Başkan Avcu, “Bakanlığımızın sunduğu imkan ile birlikte yol çalışmamız tamamlandı.Sağlığımız için rahatlıkla sabah yürüyüşleri yapılabilecek. Bisiklet sporu olmazsa olmazımız. Bizde belediye olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Ayrıca vatandaşımıza daha kapsamlı spor alanları için tüm Balıkesir’li vatandaşlarımıza da fayda sağlayacak 1064 dönümlük Millet Parkımız için çalışmalara hız verdik” dedi. 6bin 480 metrelik bisiklet yolu ve spor alanı Bigadiç’e kazandırıldı.1045 adet bisiklet ,Bigadiç Belediyesine halkın hizmetine sunuldu.Yaklaşık 2000 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik Bigadiç Belediye Oteli önünden bisikletli ve yaya olarak başladı ve ,cevizli mesire alanında kahvaltı ile devam etti.Etkinlik Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu,İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Belediye Başkanı İsmail Avcu,Balıkesir AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık,öğrenci ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu