GündemSpor

Büyükşehirin Büyük Başarısı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kulübü güreşçileri Altın Kemer Yağlı Güreşlerine katılarak 9 siklet de birincilik aldı.

 

 

Yalova Altınova Hersek er meydanında gerçekleşen yağlı güreş müsabakalarında  Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kulübü güreşçileri çeşitli branşlarda 9 isim birincilik kürsüsüne çıkarak büyük başarıya imza attı.

 

9 Başarılı İsim

 

Büyükşehir Belediyesinin haberine göre , Balıkesir Büyükşehir Belediyespor adına Hersek Altın Kemer yağlı güreşlerinde güreşen sporcular ; minik 1 de Furkan ELAGÖZ şampiyon, minik 1 de Gaffar Okan TÜRKMEN üçüncü, teşvik 2 de Mustafa TIĞLI ikinci, Şuri KARAKOÇ üçüncü, ayak da Emin ERDOĞAN şampiyon, deste büyük de Necip AL şampiyon, küçük orta da Hidayet AVCI üçüncü, büyük orta da Yunus KARABAY ikinci, Gökhan ÖZ üçüncü olma başarısını gösterdiler.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yağlı güreşlerde Balıkesir’i ve Büyükşehir Belediyespor’u başarı ile temsil eden ve önemli derecelere imza atan sporcular ile teknik ekibi kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu