GündemSiyaset

Canbey; Milletimiz Ülkemize Kurulan Kumpasları Farkında

Ak Parti Milletvekili adayı Canbey sahada halkla birlikte olarak birlikte yürümek için destek istiyor.

Balıkesir’de Ak Parti milletvekili adayları belirlendikten hemen sonra adaylar sahaya indi ve çalışmalara başladı.Canbey basın ofisinden edinilen bilgiye göre, Ak Parti’nin çalışkanlığı ve halkla kurduğu iletişim ile öne çıkan, sevilen ve sürekli sahada olan adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmalarına da hızlı başladı.

SANAYİ ESNAFIYLA GÖRÜŞTÜ
İlk olarak Küçük Sanayi sitesi esnafına çıkarma yapan Canbey esnafla selamlaştı ve onların sorunlarını dinledi. Canbey dün de Edremit’te Büyükşehir Belediyesinin verdiği iftar programına katıldı.İftarda, Edremit İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan ve halkla selamlaşan Canbey burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak “Ak Parti, milletin partisidir. Biz sadece hizmet eden değil, aynı zamanda milletin gönlünde yer edinmiş bir partiyiz. Siyaseti millete açan milletle birlikte yol yürüyen bir partiyiz. İnşallah milletimiz de 24 Haziran’da; yeniden,  Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Ak Parti’yi güçlü bir şekilde destekleyecektir” diye konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN GEMİSİ
Ak Parti’yi büyük bir Okyanus’ta güçlü dalgalarla mücadele eden bir gemiye benzeten Canbey, “Darbelerle, ekonomik kumpaslarla milletin partisi Ak Parti’yi iktidardan indirmeye çalışıyorlar. Ama bunlar beyhude çabalar, Güçlü Türkiye gemisi yola çıkmıştır. Bu geminin Kaptanı Liderliğini tüm dünyaya ispatlamış Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yolcuları da Büyük Türk Milleti’dir. Milletimiz Kaptan’a güveniyor. Milletimiz güçlü Türkiye gemisine sahip çıkıyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu