GündemEkonomiSiyaset

CANBEY ‘’TOPYEKÜN MÜCADELE EDECEĞİZ’’

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, enflasyon ve kur dalgalanması üzerine açıklama yaparak ‘’ Balıkesir’imizde de fiyat uygulamalarından kaynaklı sorunların çözümü için söz konusu kurumları indirime, birlikteliğe ve topyekün mücadeleye davet ediyorum’’ dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ekonomide kur dalgalanması bahanesiyle yapılan zamların kurdaki düşüş ve enflasyonla mücadele kapsamında geri çekilmesi çağrısında bulundu. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, ekonomi üzerinde oynanan oyunlara karşı güçlü durarak kur üzerinden yapılan saldırıların püskürtüldüğünü belirterek, “Döviz kurlarındaki artışı fırsat bilerek zam yapanların, dövizdeki düşüşle birlikte indirime gitmemesine, fırsatçılık yapanlara devletimiz en güzel şekilde cevap verecektir. Balıkesirimizde de fiyat uygulamalarından kaynaklı sorunların çözümü için söz konusu kurumları indirime, birlikteliğe ve topyekün mücadeleye davet ediyorum” dedi.

FIRSATÇILARA KARŞI MÜCADELE

Canbey şöyle konuştu: “Geçirdiğimiz, devlet ve millet birlikteliği ile atlattığımız bu zorlu süreçten faydalanmak isteyen odakların olduğunu görmekte ve bu fırsatçılara karşı mücadelemizi en kararlı şekilde sürdüreceğimizi kamuoyunun bilmesini istemekteyiz. Döviz kurlarının artışını fırsat bilerek yapılan zamlardan sonra, kurdaki hareketlenmenin aşağılara doğru seyrettiği günlerde yaptıkları zamları geri almayan ve piyasanın rahatlamasına müsaade etmemekte ısrar eden bu fırsatçılara devletimizin en kararlı şekilde cevap verdiğinden ve vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu