GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

DURSUNBEY’DE SİNEMA GÜNLERİ

Dursunbey sinema günleri ile buluşuyor etkinliği sürüyor.

Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kültür etkinlikleri çerçevesinde sinema günleri yapılıyor. Dursunbey Belediyesi tarafından desteklenen ´Dursunbey Sinema İle Buluşuyor´ etkinliği dikkat çekiyor.

SİNEMA KÜLTÜRÜ YAŞIYOR

Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından gerçekleştirilen kültür projeleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmeye değer görülen ve Dursunbey Belediyesi´nin de katkı sağladığı ´Dursunbey Sinema İle Buluşuyor´ etkinliği 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu salonunda gerçekleştirildi. İlçe Milli eğitimden alınan bilgiye göre, Türk Sinemasının son dönemine damga vuran 120, Hokkabaz, Dağ 2, Bana Masal Anlatma ve Ayla gibi filmler gösterime girdi.

İYİ SEYİRLER

7´den 70´e tüm Dursunbeyliler sinemaya yoğun ilgi gösterdi. Toplam izleyici sayısı 2600 olarak belirlendi. Sinema izleyenlere seyir sırasında patlamış mısır ve meşrubat ikramının da yapıldığı etkinlik boyunca, vatandaşların şehir merkezinden salona ulaşımları da sağlandı.Etkinliğin kapanış seansında ise 2018 Oscar Adayı ´Ayla´ filmi gösterilirken, kapanış törenine Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, Belediye Meclis üyeleri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu