Çocukça

EĞLENCELİ ZAMANLARIM

Sevgili çocuklarımız, yaz tatilinin de gelmesiyle spor okullarına ve havuzlara gitmeye başladılar. Karesi Belediyesi tarafından kurulan havuzlara giden çocuklar, zamanlarını nasıl geçirdiklerini anlattılar.

 

Yaz tatili tüm hızıyla sürerken hava sıcaklıkları da her geçen gün artıyor. Bu zamanları fırsat bilen minikler ise Karesi Belediyesi tarafından kurulan havuzlara koşuyorlar. Sadece yüzme değil, sportif ve kültürel pek çok aktivite yapan çocuklar, zamanlarını nasıl geçirdiklerini anlattılar. Melih: Benim zamanım çok güzel geçiyor. Karesi Belediyesi tarafından açılan bu havuzlara geliyorum. Yüzdükten sonra öğretmenimizle birlikte ebru yapıyoruz. Daha sonra ise paten kayıyoruz. Arkadaşlarımızla futbol oynuyoruz. O yüzden ben yaz tatilimi çok güzel değerlendiriyorum. Herkesi de bu yaz yüzme havuzlarına gelmeye davet ediyorum. Semih: Yaz tatilimde, yüzmeyi çok sevdiğim için yüzme havuzlarına gelmek istedim. Sadece yüzmek var sanıyordum ama futbol, paten, dans, ebru gibi pek çok aktivite yapıyoruz. Zamanımız dolu dolu ve çok güzel geçiyor. Okullar açıldığında arkadaşlarıma anlatacak çok anım birikti. Ben bu güzel çalışmaları için Karesi Belediyesine çok teşekkür ediyorum.

⁠⁠⁠⁠

⁠⁠⁠Ebrar: Yaz tatilinde arkadaşlarımla beraber yüzme havuzuns gidiyoruz. Burada güzel bir zaman geçiriyoruz. Ben ebru yapmayı ilk defa burada öğrendim ve çok sevdim. Dans dersleri de aldık ve dans ederken çok eğlendik. Yüzme dışında paten kaymayı da çok sevdim. Tamamen çocuklar için yapılmış harika bir yaz okulu olmuş. Esra: Ben yüzmeyi çok sevdiğim için bu yaz yüzme havuzlarına gelmek istedim. Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki yüzme havuzlarına geldim ve çok mutlu oldum. Burada zamanlarım çok güzel geçiyor. Ebru da öğrendim çok mutluyum.

Murat: Ben okulumu çok özledim ama burada çok güzel zaman geçiriyorum. Yüzme havuzlarınde yüzüyoruz. Ayrıca geri kalan zamanlarımızda da paten kayıyoruz ve oyunlar oynuyoruz. Ben ebru yapmayı da öğrendim. Çok güzel aktiviteler yapıyoruz. Ben tatilini değerlendirmek isteyen tüm arkadaşlarımı buraya davet ediyorum. Günlerim yazın da çok güzel geçiyor

⁠⁠⁠⁠⁠ ⁠⁠⁠Ecrin: Yaz tatilimizde arkadaşlarımla beraber Karesi Belediyesinin yaptığı yüzme havuzlarına gidiyorum. Burada çok eğleniyorum. Çünkü sadece havuza girmiyoruz. Ebru sanatı yapmayı öğreniyoruz. Spor yaparak paten kayıyoruz. Benim zamanım çok eğlenceli ve verimli geçiyor.

Ayşin: Yaz geldiği için okulumu çok özlüyordum. Ama bubyaz Karesi Belediyesi tarafından açılan yaz kurslarına geldim ve çok eğlendim. Burada birbirinden güzel aktiviteler yapıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte yüzme dersleri aldık. Daha sonra öğretmenimizle birlikte ebru yaptık. Sadece ebru değil, paten de kaymayı öğrendik. Çok güzeldi. Paten kayarak zamanımızı değerlendirdik. Ayrıca arkadaşlarımla birlikte futbol oynadık. Futbol oynarken de hem eglendik hem de çok güzel bir spor yapmış olduk. Ben tatilini değerlendirmek isteyen tüm arkadaşlarımızı Karesi yüzme havuzlarına bekliyorum. Burası çok güzel ve çok eğlenceli.

Halil: Benim yaz tatilim çok güzel geçiyor. Haftanın belirli günleri yüzme havuzuna geliyorum. Arkadaşlarımla birlikte oyunlar oynuyorum. En çok dans kurslarına gelmeyi sevdim. Hem dans öğreniyoruz. Hem de payen kaya biliyoruz. Zamanımız çok eğlenceli ve güzel geçiyor. Ben herkesi bu kurslara gelmeye davet ediyorum. Eğlenceli ve güzel zaman geçirmek için bu kurslara gelmeliyiz. Yüzmeden, patene kadar pek çok spor türü ile ilgilenebiliriz. Yaz tatilimiz çok ama çok güzel geçiyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu