GündemÖzel Haberler

‘’ESKİ KUYUMCULAR’’

Eski Kuyumcular Mahallesi Muhtarı Abdullah Küçükoğlu, mahallesi ile ilgili bilinmeyenleri MERHABA’ya anlattı. Eski Kuyumcular Mahallesi’nin Balıkesir’in kalbi olduğunu söyledi.

Balıkesir’in merkezinde yer alan Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi Belediyeleri ile Karesi Kaymakamlığını bulunduran Eski Kuyumcular Mahallesi’nde çok sayıda iş yeri bulunuyor. Eski Kuyumcular Mahallesi’nin en temiz mahallelerden olduğunu söyleyen Eski Kuyumcular Mahalle Muhtarı Abdullah Küçükoğlu, ‘’Mahallemiz çok temiz. Bu konuda Karesi Belediyesi Temizlik işlerine teşekkür ediyorum. Sabah akşam çalışıyorlar. Ben mahallemi önemsiyorum. Sabah erkenden çıkıyorum. Mahallemin her köşesini dolaşıyorum. Bir aksaklık ve ya olumsuz bir durum varsa hemen çözüm arıyorum. Ben insanımızı, mahalle sakinlerimi çok seviyorum. Birinin diğerine bir üstünlüğü yok. Hepsi eşit benim gözümde. Onlara hizmet etmek benim mutluluğum. Muhtarlık benim vazgeçemediğim işim, sevdam oldu’’ ifadelerini kullandı.

‘’YAĞMUR BENİ DÜŞÜNDÜRÜYOR’’

Yağmurların başlamasıyla birlikte alt yapı sorununun da öne çıktığını söyleyen Küçükoğlu, ‘’Balıkesir genelinde bir alt yapı problemi var. Özellikle yağmurlar olduğunda benim muhtarlığımı su basıyor. Geçen sene kış ayında muhtarlığa girememiştim. Muhtarlığın kapısı açılmadı. Büyük bir tehlike atlattım. Çünkü yağmur yağdığında Aygören’deki bütün yağmur suları Eski Kuyumcular’a doğru geliyor. Bunun önüne geçmek için çalışma yapmak lazım. Bu sene de olumsuzluklar yaşanmaz inşallah’’ dedi.

‘’MİLLİ EĞİTİM BAKANI OLACAK BAŞKANIMIZ VAR’’

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın eğitime verdiği önem ile ilgili konuşan Eski Kuyumcular Mahallesi Muhtarı Abdullah Küçükoğlu, ‘’Bizim harika bir başkanımız var. Sağolsunlar, en ufak bir sorunda anında müdahale ediyorlar. Ne zaman gidersem kapılarını hep açık tutuyorlar. Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın özellikle eğitim ve çocuklar için yaptığı faaliyetleri çok beğeniyorum. Hep derim bizim Milli Eğitim Bakanı olacak bir Karesi Belediye Başkanımız var’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu