GündemEğitim

İSTİHDAM KAPILARI BUGÜN AÇILIYOR

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu’nun organizasyonunda Büyükşehir Belediyesi ve Üniversite ile GMKA tarafından düzenlenen 5.istihdam fuarı bugün saat 13.30’da açılıyor.

Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü tarafından organize edilen istihdam fuarı bugün açılıyor. Gala Yaşam ve Aktivite Merkezinde yapılacak olan İstihdam Fuarına Balıkesirli firmalar ve iş sahibi olmak isteyenler katılacak.
Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu’nun organizasyonunda Büyükşehir Belediyesi ve Üniversite ile GMKA tarafından düzenlenen 5.istihdam fuarı bugün açılıyor.

Saat 13.30’da açılması beklenen istihdam fuarı protokol konuşmaları ve Fuarın açılışıyla birlikte stantların gezilmesi ile sürecek. Saat 14.30’da Kişisel Gelişim Uzmanı Tuğba Çal Çavdar ‘ın vereceği seminerde ‘Sürdürülebilir kişisel gelişim için’ konulu konuşmalar yapılacak. Bugün başlayacak fuar yarında devam edecek. Saat 09.00’da yarın ziyaretçilere kapısını açacak fuarda Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman da bir konuşma yapacak. Katılımcı işverenlere teşekkür belgeleri verilerek İş İstihdam fuarı bu yılda tamamlanmış olacak.

Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu