GündemSiyaset

KAFAOĞLUNDAN KARAR NET AÇIKLAMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu bir dizi basın ziyareti gerçekleştirdi. MERHABA gazetemizi de ziyaret eden Başkan Kafaoğlu Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine değindi.

Başkan Kafaoğlu “Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemine geçiyoruz diyen Başkan Kafaoğlu 16 Nisan referandumu ile bir karar verdik. Yeni sisteme göre girdiğimiz bu seçim bir milat olacak. Türkiye çok daha hızlı büyüme ve kalkınma sağlayacak. Bürokraside zaman kaybeden değil Devlet mekanizmalarındaki kalemlerin kaybolduğu özel sektör mantığı ile Bakanların icranın direk Cumhurbaşkanına bağlı olduğu bir sistem olacak.2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleneceğine inanıyorum”dedi.

“VAKİT TÜRKİYE VAKTİ”

24 Haziran Pazar günü gireceğimiz seçimin hayırlar getirmesini öncelikle diliyorum diyen Başkan Kafaoğlu, Belediye Başkanı olarak bir Ramazan ayını geride bıraktık ve bu ayda vatandaşlarımızla birlikte gönül sofralarında buluştuk. Dualarımızı, gönüllerimizi birleştirdik. Kararsız seçmenlerimiz vardı ancak son günlere doğru gördük ki karar net. İnsanlar istikrar sürsün, güven devam etsin istiyor. Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımızın ilk turda geçeceğine parlamentoda çoğunluğu yakalayacağımıza inanıyorum ”dedi.Karar net diyen Başkan Kafaoğlu “Vakit Türkiye, Vakit Balıkesir vakti.Durmak yok yola devam”ifadelerini kullandı.

“BU MİLLET KAVGA DEĞİL HUZUR İSTİYOR”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, “Muhalefetin bir iddiası yok. Bugün muhalefette artık Cumhurbaşkanlığının kazanılacağına inanmış güçlü parlamento, güçlü hükumet güçlü Türkiye diyoruz biz. Onun için acaba parlamentoda bir çelme takabilir miyiz diye düşünüyorlar. Ama bunu başaramayacaklar. CHP HDP’ye oy verme senaryoları içerisinde barajı geçirerek Güneydoğuda Mecliste bir karışıklık çıkartabilir miyiz diye umutları var. Ama bu millet asla karışıklık istemiyor. Kavga istemiyor. Huzur, istikrar ve güven istiyor ”dedi.

“TRAFİK RAHATLAYACAK”

“Balıkesir’in çok daha hızlı hizmet almasını sağlamak istiyoruz. Asfalt yılı ilen etmiştik sezon sonuna doğru 2binin üzerine çıkılacak. Köprülü kavşaklar, ışıklı akıllı kavşaklarda çalışmalar yapıyoruz. Seçim sonrası bir lansmanla onu da tanıtacağız. Trafiği rahatlatacak bir sistem bu.Büyükşehirlerde kullanılan bir sistem.Balıkesir de de ilk defa bu akıllı kavşaklardaki direklerde yapılan ışıklandırmalı sistem sayesinde düzenli bir trafik akışı sağlanmış olaca ve trafikteki yoğunluğu azaltacak kanaatindeyiz”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu