GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

KARESİ’DE RAMAZAN

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “İlçede yaşayan halkın sosyal refahını ve şehrin fiziki şartlarını yükseltmek için Ramazan Ayı’nda da gece gündüz çalışıyor” dedi.

 

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ramazan Ayı’nda kurduğu gönül sofraları, Karesi Bedesteni, 1.Sakarya Mahallesi’nde Karesi Park’ta birbirinden güzel etkinliklerle halka unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatıyor, sokaklarda halkla kucaklaşıyor. Başkan Yılmaz, iftar saatinde de mahallelerde kurulan aile iftarlarına katılıp vatandaşlarla sohbet ediyor.

HALK ETKİNLİKLERDE KAYNAŞIYOR

Karesi Bedesten Alanı, Karesi Park, Şehitlik Parkı’nda Hacivat & Karagöz, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Ömer Faruk Özcan & Semazen Ekibi, Ramazan Şekeri gibi bir birinden farklı etkinlikler düzenleniyor, TOKİ Yeni Mahallede ‘de her gün gönül sofralarında buluşuyoruz.

Karesi Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre, “On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerife ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte idrak ediyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “Karesi halkının kaynaşması ve birbirine hoşgörü ile yaklaşmasını sağlayacak bir takım etkinlikler düzenliyoruz.

İftar sofralarını çadırdan çıkartıp tüm halkımızın yararlanabileceği, komşuluk duygularını pekiştirebileceği mahalle iftarları haline dönüştürdük. Mahalle iftarlarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın çarşı merkezde, sahura kadar vakit geçirmelerini sağlayacak sohbet, Kuran-ı Kerim tilaveti gibi birçok program düzenliyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu