GündemSpor

Karesispor Artvin’de

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi Final Grubu 6. Hafta maçları, bugün Ormanspor-Antalyaspor, Artvin Belediyespor-Karesispor arasında oynanacak maçlarla başlayacak, yarın ise Mersin Büyükşehir Belediyespor-Tofaş Gelişim maçıyla tamamlanacak.

 

 

TEK HEDEF MUTLAK GALİBİYET

 

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında ikinci mağlubiyetini alan Karesispor’un hedefi mutlak galibiyet. Belediye’nin haberine göre, Artvin’i yenerek 1. Lig yolunda tekrar iddialı konuma gelmek istediklerini belirten Karesispor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, “2 haftadır istediğimiz sonuçları alamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. 3 hafta üst üste deplasmanda oynadığımız zorlu bir fikstürümüz vardı, bunun dezavantajlarını yaşadık. Artvin’i yenerek taraftarımıza büyük bir coşku yaşatmak ve aldığımız mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz” dedi.

 

İNANCIMIZ TAM

 

Baş antrenör Fahri Güler ise Artvin Belediyespor’un deneyimli ve iyi bir takım olduğunu ifade ederek, “Bunun bilinciyle en iyi şekilde hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Her ne kadar deplasmanda oynayacak olsak da maçı kazanacağımıza inancımız tam” açıklamasında bulundu.

 

Karesispor-Artvin Belediyespor maçı bugün saat 17.00’de Artvin Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu