Gündem

KENDİ YOK ANCAK 2 KİŞİYE YAŞAM VERDİ

Geçirdiği trafik kazası neticesinde Balıkesir Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam ederken beyin ölümü gerçekleşen Muammer Eydemir’in yakınları Eydemir’in organları sayesinde iki kişiye can verdi.

Balıkesir Devlet Hastanesi Organ Doku Nakil Koordinatörlüğü Donör Organizasyonu tarafından görüşülen aile ile verilen onay sonrasında 2 kişi yaşam buldu.

Balıkesir Devlet Hastanesi Organ Doku Nakil Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Eydemir’in yakınlşarı konuyla ilgili yaptıkları konuşmada,Muammer “02.06.1956 yılında doğdu. Ilk öğrenimini Kütahya’da okumustu. Ortaöğrenimini İzmir’de tamamlamıştı. Yükseköğrenimini Ankara’da ve İstanbul’da yarıda bırakmak zorunda kalmıştı. 1984 yılında İDÇ fabrikasına işe başlamış, 2000 yılında emekli olmuştu. Emekli olduktan sonra kendine ait bir mobilya atölyesi açmış olup bu zamana kadar ticaret hayatına atılmıştı. Dinamik enerjik ve herkese yardim etmesini seven bir yardımseverdi. Yüzü hep gülen insana pozitif enerji veren bir kişiliği vardı “denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu