GündemÇocukçaEğitim

RENGARENK DUVARLAR MUTLU ÖĞRENCİLER

Sevgili çocuklar bugün sizlerle Yunus Emre Ortaokulu öğrencilerini buluşturduk. Arkadaşlarınız, okullarında üniversite öğrencileri ile işbirliği halinde yaptıkları duvar renklendirme çalışmasını anlattılar. Bu eğlenceli maceraya göz atmaya var mısınız?

Yunus Emre Ortaokul Müdürü Ercan Kurter, Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine Sinem Güçlü ve Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Grafik-Tasarım Bölümü öğrencilerinin ortak çalışması ile Yunus Emre Ortaokulu’nun dış duvarları ve ihata duvarları dünyaca ünlü ressamların duvar resimleriyle süslendi. Okulun çehresini değiştiren bu başarılı çalışmayla ilgili öğrencilerin düşüncelerini sorduğumuzda bakın ne cevap verdiler…

Hikmet Han Tekkanat: Bizim okulumuz renklendirildi. Çok güzel bir görsellik yaratıldı. Okulumuzu boyayan ve bu güzelliği bize yaşatan abla ve abilerimize de teşekkür ederim. Onları tekrar okulumuza bekleriz. Resim yapmak çok güzel. Hem etrafı güzelleştiriyor hem de resim yapan kişiyi mutlu ediyor.

Yaprak Kaya: Ben resim çalışmalarını çok beğendim. Üniversiteden gelen ablalar ve abiler de çok emeğini verdiler. Ellerine sağlık. Biz çok beğendik. Sinem öğretmenimiz bize resmi sevdirdi. Onun girişimleriyle de okulumuzun duvarları çok güzel oldu. Ben başta müdürümüze ve Sinem öğretmenimize olmak üzere emeği geçen herkese çok ediyorum.

Nehir Akça: Okulumuzun çevresindeki resimler çok güzel oldu. Hocalarımız çok emek verdiler. Üniversiteden gelen abi ve ablalarımız da duvarlarımızı çok güzelleştirdi. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah duvarları kimse kirletmez.

Hasan Tekin: Okulumuzun çevresindeki resimler çok güzel görünüyor. Okulumuza her gelen onları soruyor. İnsanlar da çok beğeniyor. Ben emeği geçen herkese çok ediyorum. Bizim okulumuzda Sinem öğretmenimiz resim ile ilgili çok güzel şeyler yapıyor. Resim derslerini sabırsızlıkla bekliyorum. Okulumu, müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve arkadaşlarımı çok seviyorum.

Burak Duman: Okulumuzun duvarlarının boyanmasını çok sevdim. Okulumuza renk kattı ve okulumuzun dışarıdan da tanınmasını sağladı. Balıkesir Üniversitesi’nden gelen abla ve abilerimizin boyadığı duvarlar çok güzel bir görüntü oluşturdu. Bu kadar güzel olacağını belemiyorduk ama biz okul duvarlarımızın yeni halini çok sevdik.

Yiğit Çırakoğlu: Her okulun duvarı dümdüz renklerden oluşuyor ve çok güzel görünmüyor. Ama bizim Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Emine Sinem Güçlü’nün girişimleriyle bizim okulumuzdaki öğretmenlerimiz, biz ve üniversiteli abi, ablalarımız birlikte okulumuzun duvarlarını boyadık. Çok güzel bir görüntü çıktı ortaya. Bu kadar güzel olacağını beklemiyorduk.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu