Gündemİlçe HaberleriSiyaset

SUBAŞI “DOĞALGAZIN ATEŞİNİ YAKTIK”

Milletvekili Yavuz Subaşı, “AK Parti olarak yola çıktık, ilk günkü aşkla yola devam ediyoruz. O aşkla Erdek ilçesinde doğalgazın ateşini yakıyoruz.”dedi.

Erdek ilçesi doğalgaz sevinci yaşadı. MKYK Üyesi ve Milletvekili Yavuz Subaşı “Doğalgaz ilçelerimizin kalkınması için önemli. Doğalgaz rahatlık, konforluk ve refah demek. Doğalgaz buraya elbetteki kolay gelmedi. AK Parti iktidarından önce sadece 5 ilde doğalgaz vardı şimdi ise sadece 2 il kaldı. Artık ilçelerimizde doğalgaz var.Doğalgaz sevinci var”dedi.

BİZDE DURMAK YOK DAİMA İLERİ…

Milletvekili Yavuz Subaşı, “AK Parti olarak yola çıktık, ilk günkü aşkla yola devam ediyoruz. O aşkla Erdek ilçesinde doğalgazın ateşini yakıyoruz. Doğalgaz kullanan bir Erdek olacak. İnsanlar hak ettiği lüksü ve konforu yaşayacak.”dedi.Subaşı konuşmasında, “ Güzel hizmeti bizlere sunan Aksa şirketine teşekkür ediyorum. 150 kilometrelik doğalgaz hattının 20 kilometrelik kısmını tamamladı ve yılsonuna kadar 26 kilometreye ulaşacak. 2020 yılında Erdek’te doğalgaz girmedik sokak kalmayacak, tüm Erdek halkını doğalgaz aboneliği için firmaya davet ediyorum. Erdek limanını değiştireceğiz, ağır araçları merkeze sokmayacağız. Çevre yolu projemiz var, bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz çalışmasıyla ilgili önceki milletvekilimiz Sema Kırcı’ya teşekkür ediyoruz. 10 gün önce 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümünü coşkuyla kutladık. Biz cumhuriyetimize taş üstüne taş koyarak, ciddi manada ülkemize ve ülkemizin güzel insanlarına, insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle yaratılanı yaradan ötürü severiz anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizin bir örneği de burada. Ülkemizin kurucusu Atatürk’ü vefatının 80. Yıldönümünde burada anıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ter döken, kan döken, canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.”şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu