GündemSpor

SULTANLAR ZiRVEDE KALMAK iSTiYOR

Filenin Sultanları olarak anılan Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı hafta sonunda kendi evinde konuk edeceği Maltepe Yalıspor’u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor.

 

Filenin Sultanları Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı bugün Maltepe Yalıspor voleybol takımı ile  ile Kurtdereli’de karşılaşacak.

Sultanlar’ın hedefi bu maçı kazanarak zirvedeki yerini korumak. Voleybol Bayanlar 1. Lig A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, bugün saat 14.00’de Kurtdereli Spor Salonu’nda Gez Grup Maltepe Yalıspor’u konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-2 mağlup ettiği rakibi karşısında bu maçı da kazanmak isteyen Sultanlar, 18. haftada 17. galibiyetini elde ederek zirvedeki yerini korumak istiyor. Antrenör Uğur Baysal, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “Her maçımıza final havasında çıkıyoruz. Maltepe maçı da böyle bir maç. Hedefe ulaşmak için kazanmak zorundayız. Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-2 mağlup ettiğimiz rakibimizi kendi evimizde de mağlup etmek istiyoruz. Biz iyi bir takımız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu