GündemGörüntülü Haberler

TABİP ODASINDA GÖREVLENDİRME TAMAM

Balıkesir Tabip Odasında geçtiğimiz gün yapılan seçimler sonrasında ‘İYİ HEKİMLİK’ grubu seçimleri kazanmıştı. İyi Hekimliğin öncüleri dün Tabip Odası binasında görev dağılımını yaptı.

Görev dağılımında Başkanlığa Dr. Şahin Cılız getirilirken Genel sekreterliğe Dr. Figen Özoğul muhasip üyeliğe Dr. Ahmet Damar, Veznedar Üyeliğe Dr. Yasin Alıç getirildi. Üyeler ise Dr. Songül Çiftçi, Dr. Ulaş Karaaslan ve Dr. Ersan Çıvga oldu.

YENİ BAŞKAN SAHİN ÇILIZ

Tabip Odasının çiçeği burnunda Başkanı Dr Şahin Çılız’ın ilk basın açıklaması şöyle oldu: Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eksiklikleri gidermek için çalışacağız ve aynı grup olduğumuz için Odamızın kurumsal olarak devamını sağlayıp oda binamızla ilgilide çalışacağız. Bizim ilk sorunumuz oda binamız ikincisi ise Üniversitemiz .Özellikle Tıp Fakültemiz. Üniversite içinde de bir yapılanma düşünüyoruz. Faaliyetleri arttırarak devam edeceğiz. Önceki yönetim kurulumuzunda desteklerini beklediğimizi beyan ediyorum.’dedi.

HER KONUDA DESTEK TAM

Tabip Odası’nın önceki dönem Başkanı Yeni onur Kurulunda yer aldı. Onur Kurulu üyesi ve geçmiş dönem Başkanı Necdet Uçan görevi devretti ve şöyle konuştu: ‘20 Nisanda devraldığımız görevin 3 ay sonrasında maalesef 15 Temmuz darbesi oldu. 2 yıllık yaptığımız çalışmaları biz bu darbe sürecinde yaptık ama üzerimize düşen herşeyi yaptığımıza inanıyoruz. Hekimi ve sağlığı ilgilendiren her konuda bu böyle. Eminizki yeni seçilen arkadaşlarımızda bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacaklardır. En önemli çalışmanın bina çalışması olduğunu düşünüyorum ’dedi. Serap Tetik Acar’ın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu