GündemÖzel Haberler

TOPLANTI MI TATİL Mİ?

Erdek’te kendine ait oteli bulunan BESOB, Başkanlar Kurulu Toplantısı yapmak için Antalya’daki oteli tercih etti. Gidiş – Dönüş 1200 kilometrelik yol kat eden Oda Başkanları, 3 gece 4 gün konakladıkları lüks otelde 1 saat toplanıp Balıkesir’e geri döndü. Fatura üyelerden!

 

YAKLAŞIK 40 BİN LİRALIK OTEL FATURASI

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği olağan başkanlar kurulu toplantısı Alanya’da yapıldı. 29 Eylül’de başlayan etkinlik, 3 gece 4 günlük konaklamanın sonrasında 2 Ekim tarihinde sona erdi. Her şey dahil kapsamındaki Long Beach Resort Hotel’de konaklamaya ödenen para kişi başı 450 lira. BESOB, oda başkanlarının ücretlerini üstleniyor ancak başkanın beraberinde eşi yada bir arkadaşını getirmesi durumunda ilave ücret misafirini getiren başkan tarafından ödeniyor. Amaç, Balıkesir’deki 85 oda başkanını bir araya getirip bilgilendirmek.

1 SAATLİK TOPLANTI İÇİN 1200 KM YOL!

BESOB’un 3 gece 4 günü kapsayan başkanlar kurulu toplantısında, oda başkanları 29 Eylül Cuma günü otele giriş yaptı. Günü ve geceyi dinlenerek geçiren başkanlar sabah kahvaltılarının ardından cumartesi gününü de gezi-eğlence-alışverişe ayırdı. Yine 5 yıldızlı otelde uykuya ve dinlenmeye çekilen başkanlar ertesi sabah kahvaltısından sonra saat 11:00 da toplantı salonuna geçerek başkanlar kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 1 saatlik toplantı sonrası yine dinlenme ve boş zaman. Ardından güzel bir uyku sonrası kahvaltıya müteakip Balıkesir’e bilgilenmiş olarak anılarla dönüş.

BESOB’UN ERDEK’TE KENDİ OTELİ VAR

Cuma’dan Pazartesi’ye sadece 1 saatlik başkanlar kurulu toplantısı için yaklaşık 1200 kilometre yol kat eden ve kişi başı 450 lira ödeyen BESOB Başkanı Fehmi Erdem ve yönetim kurulu, çok daha yakın mesafede üstelik BESOB’a ait oteli 2017 yılında milyonlar harcayıp restore ettirmişti. 2 suit oda ve 50 standart odası bulunan Erdek’deki otelde 120 kişiyi ağırlamak mümkün. Hatta sadece 1 saatlik toplantı için başkanları mutlaka otelde uyutup ağırlamaya da gerek yok. O halde BESOB’un Alanya’daki lüks otelde 3 günlük başkanlar kurulu toplantısının gerekçesi ne?

İsmail koca

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu