GündemDünyadan HaberlerEğitim

YALNIZ DEĞİLİM KİTABIM VAR

Vali Ersin Yazıcı, BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme) Projesi kapsamında Dursunbey Anadolu İmam-Hatip Lisesini ziyaret etti.

“HAYALLERİN EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİ”

Ziyarette ilk olarak Vali Ersin Yazıcı, Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız öğrencilerle birlikte kitap okuma saatine katıldılar. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına; günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda görüş ve düşüncelerini anlattı.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Vali Yazıcı, “Kitap, en iyi dost ve en sağlıklı arkadaştır. Kitaplar bizi hiç bir zaman yalnız bırakmaz ihtiyaç duyduğumuz her an yanımızda olurlar. Kitap okumak boş zaman işi değildir. Boş zamanlarda değil, okumak için zaman ayırarak o zamanlarda kitap okumalıyız.” şeklinde konuştu. Hayallerin en büyük zenginlik olduğunu ve hayaller olmazsa bir yere varmanın mümkün olmayacağını vurgulayan Vali Yazıcı, “Hayal kurarken gelecekteki hedeflerinizi belirlemeniz lazım. Hayallerinizin peşinden koşun. Hedefleri olmayanların hayalleri olmayacaktır. Nitelikli insan hayallerini hedefleri doğrultusunda kurabilen insandır.” dedi. Ülkenin kalkınıp gelişmesinde genç nesillere büyük görevler düştüğünü anlatan Vali Yazıcı, öğrencilerden buldukları her fırsatı okuyarak geçirmesini istedi.Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu